escola mireia

Educació infantil,
primària i secundària obligatoria

EL MEU RECORD

2023-2024. Candela Herrero

Fa un parell d’anys, vaig viure una situació que vista en perspectiva, pot resultar còmica i sempre la recordo amb un somriure als llavis.

Un dia a la nit, em vaig despertar. Eren les tres de la matinada. Tenia set i volia beure aigua. Vaig agafar l’ampolla que sempre tinc a la tauleta de nit.

Llavors, el vaig veure: un escarabat gegant que estava al sostre movent les potes. Vaig començar a xisclar com una beneita i, evidentment, vaig despertar tota la família.

Vam intentar matar-lo o fer-lo fora, però va començar a córrer per tota l’habitació. Semblava un escarabat immortal perquè no hi havia manera humana de caçar-lo. Finalment, després de molta estona d’intentar-ho, ho vam aconseguir i el vam llençar a la brossa.

Vaig tornar al llit, però no podia dormir de cap manera i vaig estar desperta fins que va començar a fer-se de dia perquè vigilava que no hi hagués cap altre escarabat a l’habitació.

Vaig passar tan mala nit que encara avui recordo sense cap esforç tots els detalls del xou que vaig muntar aquella matinada.