escola mireia

Educació infantil,
primària i secundària obligatoria

QUI O QUÈ ÉS EL RESPONSABLE DE LA FELICITAT

2023-2024. Judit Giménez

Aquell dia vaig arribar a casa, vaig deixar la motxilla de l’escola al terra i amb un somriure vaig saludar tothom. Hi havia la meva mare, que estava fent feina a la taula de treball, el meu germà que, com sempre, es va posar content en veure’m, i els meus avis.

No m’esperava veure’ls allà, però com de costum sempre feien que la nit anés molt millor, començant evidentment pel sopar. Vam menjar de primer una sopa de peix deliciosa i de segon, croquetes. No unes croquetes normals, sinó les croquetes de l’àvia que ens prepara especialment per a nosaltres. Ah! I no només això, sinó que els avis s’havien passat la tarda cuinant i era teníem la nevera plena d’exquisits menjars preparats ben empaquetats per a subsistir tota la setmana.

Després de sopar, mentre agafàvem una baralla de cartes i organitzàvem el joc, ho vaig veure clar: ells són els responsables de la meva felicitat, els únics que en un dia amarg sempre tenen una paraula dolça que provoca automàticament un somriure.

Cada vegada que els miro m’adono amb més claredat que la paraula amor existeix de veritat. Mentre estiguin amb mi, al meu costat, sempre mantindré el cor ple de felicitat, alegria i agraïment  per comptar amb el seu suport.