escola mireia

Educació infantil,
primària i secundària obligatoria

LA MEVA VIDA SERIA DIFÍCIL SENSE MÒBIL

2023-2024. Berta Lecha

La meva vida seria molt difícil sense mòbil. La gent pensa que és una ruqueria i que és dolent i estrany tenir aquesta necessitat, però no hi estic d’acord perquè per a mi és imprescindible portar-lo quan vaig sola pel carrer. Em dona seguretat perquè sempre penso que si em passa qualsevol cosa, en uns segons truco als meus pares.

També em va bé quan estic en un lloc i m’he oblidat alguna cosa a casa. Sempre puc trucar o enviar un missatge a qui sigui perquè me la pugui portar.

Una tercera utilitat és com a eina d’estudi. És a dir, quan m’he oblidat d’apuntar els deures, em va molt bé demanar a algun dels meus companys què s’ha de fer de la matèria que sigui i així faig els deures i el meu oblit no té conseqüències.

Una quarta utilitat és per a tranquil·litzar els meus pares quan he d’anar a algun lloc. De seguida que arribo on sigui, els aviso i així ells ja saben que he arribat bé i que no he tingut cap problema.

Així doncs, a part d’utilitzar-lo com a passatemps, estic convençuda que la vida seria difícil sense el meu estimat mòbil.