escola mireia

Educació infantil,
primària i secundària obligatoria

ESPERANT

2021-2022. Laia Rodríguez

“Tota la vida esperant que passi alguna cosa, i l’únic que passa és la vida.”

Tots tenim somnis pels quals lluitem dia rere dia. Cada dia esperem aquell senyal per a començar, aquell resultat... Esperem un dia en concret per al qual tenim moltes ganes. Però, mentre esperem aquell dia especial, el moment correcte, què passa amb els dies que passen en va?

Són dies desaprofitats als quals no donem importància, simplement posem més atenció a aquella data que tenim encerclada al calendari. Fins i tot pensem “ja ho faré dijous vinent”. Però allò que mai hem pensat és que ja mai més serà 20 de gener de 2022, i tot aquell temps perdut no el podrem recuperar.

Actualment, ens centrem molt en el futur, o en coses que sabem que no passaran: desitgem que ens toqui la loteria per poder comprar-nos el cotxe dels nostres somnis, esperem rebre aquella peça de roba per a lluir-la quan sortim amb les amigues, o passem les hores pendents d’un simple missatge d’algú especial que farà que els dia sigui una mica més feliç.

Hem d’aprendre a viure el present i gaudir de cada moment. Ningú no té cap certesa que demà seguirem aquí. I si desapareixem mentre esperem aquest tan desitjat moment correcte? Així doncs, viu avui i ja t’amoïnaràs demà (que per això tenim l’edat que tenim, és clar).