escola mireia

Educació infantil,
primària i secundària obligatoria

APRÈN A VIURE I SABRÀS MORIR BÉ

2021-2022. Núria Moreno

Generalment, pensem sempre què farem demà o per vacances. Ens preocupem per coses que encara no han passat o que no tenen importància. Tot ho deixem per més endavant; les coses que ens agrada fer, visitar gent que fa molt temps que no veiem o aprofitar els temps amb la gent que estimem.

Ho hem de canviar. La vida és massa curta per no gaudir-ne. Aprofitem-la ara que encara hi som a temps, perquè un dia d’aquests ens adonarem que la joventut se n’ha anat, que els anys passen i que no hem fet res important, o res que n’estiguem orgullosos i satisfets de veritat.

Hem de gaudir la vida amb la nostra gent, els nostres amics i familiars que estimem, però que no hi parlem massa sovint, i els avis que fa tants dies que no veiem. Algun dia, aquesta gent faltarà i no podrem fer res per recuperar-la. Així doncs, hem de viure la vida al màxim.

Si vivim la vida que volem viure, gaudim de cada moment i no en desaprofitem cap instant, haurem après a viure. I justament aquesta és una de les millores coses que podem , i hem, de fer.