escola mireia

Educació infantil,
primària i secundària obligatoria

EQUIP DE REDACTORS CURS 2019-2020

Som l’equip de redactors del bloc Al Compàs. Aquest curs 2019-20 estrenem nou format, amb la qual cosa volem guanyar immediatesa, fluïdesa i proximitat a mesura que anem compartint els nostres escrits. Formem part d’un grup d’onze nois i noies i la nostra professora de Llengua Catalana i Literatura, la Xus Rius. Estem distribuïts entre 1r, 2n i 3r d’ESO, i esperem que trobeu interessants els treballs que anirem fent.


Em dic David Hafeez. Vaig néixer a Barcelona el 18 de febrer del 2007 i faig 1r d’ESO. M’agrada escriure i també el món de la informàtica, i estar en aquest grup em permet practicar ambdues aficions. És interessant conèixer companys d’altres cursos perquè generalment només treballem amb els del nostre curs. Sovint oblidem que hi ha moltes maneres diferents de treballar, i aquesta varietat fa que trenquem amb la monotonia del dia a dia.


Em dic Miquel Egea. Vaig néixer a Rússia el 22 de setembre del 2007 i faig 1r d’ESO. Crec que estar en aquest grup pot ser interessant perquè hi ha companys d’altres cursos amb els quals escriurem articles de diferents temes i, per tant, milloraré tant el meu nivell de redacció com la meva visió d’allò que està passant en la nostra societat.


Em dic Verònica Manresa. Vaig néixer a Barcelona el 27 d’abril del 2006 i faig 2n d’ESO. Em sembla que participar en aquest blog pot ser interessant i divertit perquè treballar amb companys d’altres cursos em permet fer noves amistats i millorar tant l’ortografia com la fluïdesa en escriure sobre tot allò que trobo important.


Em dic Leila Alonso. Vaig néixer a León el 24 d’agost del 2006 i faig 2n d’ESO. M’agrada estar al dia del que passa al món, i en aquest grup tinc oportunitat d’investigar, escriure i opinar sobre allò que més m’atrau, sobretot el món de la música i de la ciència. És interessant treballar amb companys d’altres cursos perquè hi ha més diversitat d’opinions, i conèixer d’altres punts de vista ens enriqueix com a persones.


Em dic Aleu Torrent. Vaig néixer a Barcelona el 10 d’octubre del 2006 i faig 2n d’ESO. M’agrada escriure i utilitzar l’ordinador per a investigar tot allò que m’interessa. Repeteixo l’experiència del curs passat perquè treballar amb companys d’altres cursos és enriquidor, i tenir l’oportunitat d’escriure sobre allò que m’agrada és divertit.


Em dic Andy Wang. Vaig néixer a Barcelona el 17 d’abril del 2006 i faig 2n d’ESO. Espero que participar en aquest blog sigui divertit i com que treballem amb companys d’altres cursos és una manera d’ampliar amistats i conèixer diferents maneres de treballar i interessos diferents.


Em dic Pol Viadel. Vaig néixer a València el 13 d’agost del 2006 i faig 2n d’ESO. M’agrada escriure, conèixer gent nova i aprendre a treballar amb diferents persones. Repeteixo l’experiència del curs passat perquè he anat millorant tant l’escriptura com la visió general que tinc del que passa al món.


Em dic Joaquim Felipe. Vaig néixer a Barcelona el 3 d’agost del 2005 i faig 3r d’ESO. M’agrada escriure i crec que serà interessant treballar amb companys d’altres cursos. Espero aprendre coses noves perquè cadascun de nosaltres ens sentim atrets per aspectes molt diversos i aquest intercanvi d’informació segur que serà positiu per a tots.


Em dic Ada de Dalmases. Vaig néixer a Barcelona el 20 de maig del 2005 i faig 3r d’ESO. M’agrada expressar el que penso per escrit, aprendre nou vocabulari i ampliar els meus centres d’interès. Estar en aquest grup em permet conèixer nous companys, treballar en grup i aprendre noves maneres de veure les coses.


Em dic Martina Ros. Vaig néixer a Barcelona el 24 d’abril del 2005 i faig 3r d’ESO. M’agrada escriure sobre temes didàctics perquè em permet opinar, sobretot dels temes d’actualitats. Vull orientar el meu futur cap a les Ciències Polítiques, i tinc molt interès en temes com el canvi climàtic, les desigualtats, etc. Per altra banda, crec que és important aprofitar l’oportunitat de treballar i de relacionar-nos amb companys d’altres cursos perquè és enriquidor estar en contacte amb d’altres punts de vista.


Em dic Berta Martínez. Vaig néixer a Barcelona el 17 de febrer del 2005 i faig 3r d’ESO. M’agrada tenir informació de tot allò que ens envolta i ser capaç de tenir una opinió raonada i expressar-la de manera clara, entenedora i organitzada. Generalment no tracto massa amb companys d’altres cursos, i aquesta és una oportunitat de conèixer gent nova i maneres diferents de treballar.