escola mireia

Educació infantil,
primària i secundària obligatoria

LA LA LAND

2019-2020. Recomana Joaquim Felipe

Fitxa tècnica:

 -Direcció i guió: Damien Chazelle

 -Ajudant de direcció: Peter Kohn

 -Any: 2016

 -Premis: Oscar a la millor actriu, Oscar a la millor banda sonora, Oscar a la millor direcció i Oscar a la millor fotografia.

 -Repartiment: Emma Stone-Mia, Ryan Gosling-Sebastian, John Legend-Keith, Jessica Rothe-Alexis, Sonoya Mizuno-Caitlin, Callie Fernandez-Tracy, JK Simmons-Bill, Rosemarie DeWitt-Laura, Finn Wittrock-Greg, Tom Everett Scott-David, Josh Pence-Josh, Marius de Vries-Clyde

-País: Estats Units

-Banda Sonora: Justin Hurwitz

-Gènere: música romàntica, comèdia i drama

Argument:

Mia (Emma Stone) és una de moltes aspirants a actriu que viuen a Los Angeles a la recerca de la sort. Viu com a cambrera mentre es presenta a moltes proves de càstings. Sebastian (Ryan Gosling) és un pianista que viu d’actuacions de segona que surten de tant en tant, el seu somni és regentar el seu propi club dedicat a la música de jazz.

Els destins dels dos personatges es creuaran i la parella descobrirà l'amor, un vincle que farà créixer primer i després posar en perill les aspiracions de tots dos. En una competició  molt constant per buscar un lloc al món de l'espectacle, la parella descobrirà que la relació entre l'amor i els somnis pot ser un gran obstacle.